podi és podi

venerdì 9 marzo 2012

La Trinitat - El Garraf


CAT-IT-ESP

La Trinitat al Garraf


Ens la trobem a 179 m d'altitud, al massís del Garraf i molt propera a la fàbrica de ciment que hi ha a Vallcarca, des d'on accedirem al GR92, que ens portarà en molt poc temps a l'ermita.

D'una blancor lluent, sembla mentida que estigui tant propera a una fàbrica de ciment. Es té constància de l'existència de l'ermita de la Trinitat com a mínim des de l'any 1375. És oberta el quart diumenge de mes. A pocs metres hi ha un petit mirador amb vistes sobre el mar.

Si deixem el cotxe (el tren no s'atura ja a l'estació de Vallcarca) a l'aparcament de la fàbrica de ciment, sortim caminant per una carretera que porta a uns antics habitatges de la fàbrica. A la carretera ja trobem senyals blanc i vermells de GR. De seguida s'enfila un corriol semi-urbanitzat que ens mena a l'ermita. Si continuéssim els senyals arribaríem fins a Sitges entre pistes i corriols.
-------------------------
L'ermita della Trinitat (anno 1379 o anteriore) si trova a 179 m. d'altitudine nel massiccio di Garraf (Barcellona, Catalogna, Spagna). Per arrivare, cominciamo a camminare dal parcheggio della fabricca di cemento che è sitta a Vallcarca, seguendo le tracce del GR92.
--------------------------
En el macizo de Garraf, a 179 m. de altitud y muy cerca de la fábrica de cemento que hay en Vallcarca, tenemos la ermita de la Trinitat, que data al menos de 1379. Es de una blancura poco esperable para estar cerca de una fábrica de cemento.

A pocos metros de la misma hay un mirador sobre el mar. La ermita se encuentra abierta el cuarto domingo de cada mes y a ella llegaremos desde el aparcamiento de la fábrica de cemento, siguiendo las señales del GR92 en dirección a Sitges y ascendiendo, una vez dejada atrás la fábrica que atravesaremos, por un senderito.

PODI-.

Nessun commento:

Posta un commento